SHOPTIP: DAAN & LOTJE IN DEN HAAG


Het is dat ik hoogzwanger ben en het is dat ik niet meer in Den Haag woon… anders was ik direct naar de nieuwe pop-up store Daan & Lotje gerend. Als geboren en getogen Hagenees word ik altijd extra enthousiast van leuke en nieuwe initiatieven in deze geweldige stad. In Den Haag kun je heerlijk winkelen, lunchen of andere leuke dingen (met of zonder kids) ondernemen. Ga dus snel naar het centrum van Den Haag en neem een kijkje bij deze te gekke kinderwinkel. Als ik binnenkort weer in Den Haag ben -mét baby- weet ik al waar mijn eerste wandelingetje heen zal gaan. Naar Daan & Lotje, want even een kleine greep uit het merkenpakket: Mini Rodini, Bobo Choses, Emile et Ida, Tumble ‘N DryNew Balance, Bellerose, American Outfitters Om van te watertanden. Juistja!

ADRES: Molenstraat 43 in Den Haag centrum vlak achter Paleis Noordeinde.
Open van donderdag t/m zaterdag. 
Achterin de winkel is een outlet met restanten van vorige collecties tegen kortingen tot 60%.

Daan & Lotje is ook online te vinden, klik hier om naar de webshop te gaan

 

Klik hier om te zien welke merken er verkrijgbaar zijn bij Daan & Lotje

Ga jij shoppen bij Daan & Lotje? 

Tags:

Plaats een reactie