KICK IN FRED MELLO SWEATER


Door: Carlijn

Laatst stuitte ik tijdens het shoppen op een nieuwe, exclusieve webshop. Graag laat ik jullie kennismaken met Gooische Kleertjes.nl. Wat een prachtige en bijzondere merken zag ik daar voorbij komen;  Liu Jo junior & baby, Diesel Kids, Silvian Heach kids, Brand new en ook Fred Mello kids. Voor Kick ben ik uitgekomen bij deze te gekke sweater van dit laatste merk.
Fred Mello is een stoer Amerikaans jongensmerk, geproduceerd in Italië. De collectie bestaat vooral uit sweatshirts, jeans, tees, sweaters en hoodies voor baby’s en kinderen. Fred Mello staat voor stoer, brutaal en zeer goede kwaliteit met oog voor detail. De kleding heeft een sportieve en exclusieve uitstraling.
Toen het pakketje van Gooische Kleertjes.nl bezorgd werd, was meteen duidelijk over wat voor webshop we het hier hebben; een shop met klasse. Heel mooi ingepakt, met een parelmoerkleurig lint van Gooische Kleertjes.nl er omheen gewikkeld. Je zou haast denken dat het te mooi was om te openen…, maar de inhoud was toch nóg mooier ;-). Zo’n grijze trui is natuurlijk makkelijk te combineren, leuk op een sweatbroekje of op een skinny jeans. Stoere schoenen eronder en je outfit is klaar.

Klik hier om deze sweater meteen te shoppen

Fred Mello Kick

Fred Mello Kick

Om meteen naar gooischekleertjes te gaan klik je hier

OF Klik hier voor meer kleding van Fred Mello

 

Wat vind jij van deze sweater?

 

Tags: ,

0 Reacties

  • door samantha
    Posted 3 oktober 2013 16:28 0Likes

    waar is dit te leuke broekje van? als ik vragen mag?
    gr samantha

Plaats een reactie