WIN 2X EEN WINTEROUTFIT T.W.V €150,-


Voor je het weet staat de winter voor de deur en is het de hoogste tijd om de zomerse shirtjes en shortjes van zoon of dochterlief te verruilen voor lekkere warme winter wear. Uren in de zandbak, in bomen klimmen, misschien een ritje op de fiets? Volgens Matilda Hall, sales agent bij Polarn O. Pyret wordt er veel waarde gehecht aan gemak, laagjes en zichtbaarheid.

Polarn O. Pyret heeft een breed assortiment aan outwear. Broeken, jassen en onepiece pakken van goede kwaliteit. De onepiece pakken bieden je gemak, hup over de kleding aan en je kunt gaan! Laagjes spelen een belangrijke rol bij bij elke activiteit. Polarn O. Pyret speelt hier goed op in met de nieuwe wintercollectie. Zichtbaarheid is tijdens de donkere herfst en winterdagen van groot belang! Ze hebben hier goed aan gedacht en op alle outwear zitten daarom 360 graden reflectoren.

De regenkleding laat geen regen door maar ook geen wind. Perfect voor een ritje achterop naar school! De naden van de kleding zijn getaped, dit voorkomt dat er water door de naden naar binnen komt. Zo blijft je kindje lekker warm en droog. Niet voor kinderen die een stuk actiever zijn! Hiervoor hebben ze andere geschikte kleding. De kleding moet er niet alleen voor zorgen dat je kindje droog blijft, maar het is ook van groot belang dat de kleding lekker lang meegaat! Hierdoor zijn ze extra stevig, je kindje kan dus lekker gaan spelen zonder dat de kleding snel slijt of scheurt.

Je maakt nu kans op een winteroutfit t.w.v. €150,- + passessie bij de winkel van Polarn O. Pyret in Utrecht! Speciaal voor de nieuwsbrieflezeressen van Kindermodeblog heeft het merk deze prijs 2x ter beschikking gesteld!

Wil jij kans maken op deze geweldige prijs? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Kindermodeblog en laat een reactie achter onder deze blogpost waarom jij deze prijs wilt winnen. Op maandag 21 oktober maken we twee winnaressen bekend!

 

 

Klik hier om naar de site van Polarn O. Pyret te gaan.

Weet jij al welke outfit je graag zou willen shoppen als je wint?

Je doet mee met de actie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief én een reactie achter te laten onder deze blogpost. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief helemaal onderin de website. Succes!!

De winnaressen zijn bekend! Kindermodeblog feliciteert Eline Rottier en Nadine Buitendijk met het winnen van deze leuke prijs! Stuur een mailtje naar monica@kindermodeblog.nl en we nemen contact met jullie op. 

Tags: , ,

35 Reacties

 • door Maura Landsaat
  Posted 1 oktober 2013 16:29 0Likes

  Ik ken dit merk nog niet, maar zou het superleuk vinden om een mooie outfit te winnen en een passessie te mogen doen met mijn dochter in de winkel in Utrecht!

 • door Nynke
  Posted 1 oktober 2013 18:31 0Likes

  Mijn dochter begint volgende week op de basisschool. Ze is nogal een brokkenpiloot, dus haar kleren blijven niet altijd heel. Verder hangt ze graag in het klimrek en rent ze in het rond. Ik ben op zoek naar echte meisjeskleding die tegen een stootje kunnen en waar ze fijn in kan spelen.
  De groene jurk met vestje vind ik erg leuk. Ik zou zelf kiezen voor nog een wat fleuriger maillot.

 • door Rebecca meijer
  Posted 1 oktober 2013 18:34 0Likes

  Kleding ziet er super leuk uit! En heel handig voor de koude winter die er aankomt .

 • door Cindy van echtelt
  Posted 1 oktober 2013 20:10 0Likes

  Super leuke actie. Met 4 kids shoppen we heel wat af en dan is Utrecht favoriet we zijn ook al bij de mooie winkel van polarn o pyret. Helaas laat de portemonnee het niet altijd toe. Ik zou heel graag een setje voor mijn dochter willen winnen zodat ze ook een keer een heel nieuw setje aan kan vaak krijgt ze kleding van haar grote zus. Wij gaan heel hard duimen!!

 • door Eline Rottier
  Posted 1 oktober 2013 18:23 0Likes

  Omdat, omdat, omdat, omdat (hap naar adem)… Omdat we zoveel plezier hebben van de streepjes-outfit die we vorig jaar hebben gewonnen en het zo zielig is voor kleine Joep dat hij zijn grote zus zo vaak in dat mooie pak ziet lopen, terwijl hij het nog niet past. En omdat het winter wordt en we vast heel warm worden als we allebei onze lieve kindjes in deze pakjes onder de kerstboom zien zitten! En omdat… En omdat… Zucht…

 • door Elma
  Posted 1 oktober 2013 20:38 0Likes

  Binnenkort gaan wij voor het eerst op wintersport. Naar Noorwegen, dus erg koud! Wat zou het fijn zijn als we wat goede winterkleding van polarn o pyret, helemaal gemaakt voor de Scandinavische kou, mee zouden kunnen nemen voor onze kindjes van 4 en 5.

 • door Nadine Buitendijk
  Posted 1 oktober 2013 19:02 0Likes

  Ohoooo ik smelt wat zou ik dit geweldig vinden als onze dochter hier in zou kunnen lopen mooi meisje en dan ook nog eens dan met zeer mooie kleding van een mooi kleding merk.

 • door Willemijn Leenders
  Posted 1 oktober 2013 22:07 0Likes

  Hoi ik ben willemijn!
  Ik ben 12jaar en dol op mode!
  Ik vind het dan ook heel belangrijk om er leuk uit te zien en volg jullie blog dan ook.
  Het zal me SUPER lijken om dit te winnen!
  Groetjes willemijn!

 • door Willemijn Leenders
  Posted 1 oktober 2013 22:11 0Likes

  Hallo,
  Ik ben willemijn en ben 12 jaar.
  Ik vind jullie blog super leuk en neem elke dag dan ook een kijkje om alle nieuwe trends te spotten!
  Het zal me SUPER lijken om dit te winnen!
  Ik hoop het heel erg!
  Groetjes willemijn!

 • door Marianne Bakker-de Boer
  Posted 1 oktober 2013 20:44 0Likes

  Eindelijk echt leuke warme kleding voor onze zoons, het is toch een beetje overal hetzelfde en deze mama houdt er niet zo van als onze zoons er hetzelfde bijlopen als het gros van de klas. Dan wordt de zoektocht al wat moeilijker, gelukkig hebben we kindermodeblog voor heel veel inspiratie en deze te gekke webshop… WAUW!

 • door Vincent Schaap En Marieke Dohmen
  Posted 2 oktober 2013 06:47 0Likes

  mijn dochter heeft tijdens t fashion weekend in eindhoven een modeshow gelopen voor polarn en weet dus dat de kleding fantastisch fijn zit en van goede kwaliteit is.. ze heeft de sterrenbroek maar zou leuk zijn als we het compleet kunnen maken. kan evt wel een leuke foto sturen van de modeshow!

 • door Muriel Kooijman
  Posted 2 oktober 2013 07:01 0Likes

  Met volgens Piet Paulusma een strenge winter op komst èn met een dochter die bijna overal uit gegroeid is…zou dit heeeeeel goed uit komen! Duim, duim,duim…

 • door Lien
  Posted 2 oktober 2013 12:03 0Likes

  Omdat, omdat, omdat, omdat (hap naar adem)… Omdat we zoveel plezier hebben van de streepjes-outfit die we vorig jaar hebben gewonnen en het zo zielig is voor kleine Joep dat hij zijn grote zus zo vaak in dat mooie pak ziet lopen, terwijl hij het nog niet past. En omdat het winter wordt en we vast heel warm worden als we allebei onze lieve kindjes in deze pakjes onder de kerstboom zien zitten! En omdat… En omdat… Zucht…

 • door iulia van empel-stamate
  Posted 3 oktober 2013 19:37 0Likes

  Super leuke actie.Ik zou heel graag een setje voor mijn zoontje Marius willen winnen omdat hij nieuwe warme kleren nodig heeft

 • door J. Jonker
  Posted 3 oktober 2013 20:24 0Likes

  Omdat ze aan de ene kant heel erg van haar balletles geniet maar aan de andere kant graag buiten op onderzoek gaat. Ze zoekt het liefst alle mogelijke en onmogelijke diertjes zoals slakken, rupsjes en kruisspinnen. Dit gebeurt meestal op haar knietjes waardoor ze nog wel eens een broek verslijt. Daarnaast moet ik eerlijkheidshalve opbiechten dat ik het zelf gewoon erg leuk vind om dit mooie, verfijnde popje aan te kleden. Daar geniet ik erg van en ook ik zou erg blij zijn met de prijs!

 • door Claudia van Heck
  Posted 4 oktober 2013 14:02 0Likes

  Wat een prachtige keertjes zie ik op deze site 🙂 vooral de jurkjes vind ik stuk voor stuk geweldig!!! En dan met een mooi vestje erop en een mooie maillot eronder… WAUW!! We hebben vier jonge kinderen, waarvan onze jongste meid, Daniek van twee en een half, nog al eens aan het kortste eind trekt. Met twee oudere zussen draagt ze veel kleding af, maar een prachtig nieuwe set van deze geweldige winkel zou groot feest zijn natuurlijk!! Het is een ontzettend lieve en ook mooie meid, met rossige haren en een poppen-snoetje, haar zussen waren ook wat steviger gebouwd waardoor veel kleding erg ruim en soms wat lomp zit… Deze kleding is waanzinnig mooi, we zouden een groot GAT in de lucht springen mochten wij één van die geluksvogels zijn!!!!

 • door Anita Hubert
  Posted 7 oktober 2013 13:48 0Likes

  Ik kom heel graag shoppen voor het dochtertje van een vriendin. En ik wil me nog niet vastpinnen op keuzes; zoveel leuke spullen. Maar dit item vind ik alvast ontzettend leuk: http://www.polarnopyret.nl/top-60201741-363-2.

 • door Mare
  Posted 7 oktober 2013 17:27 0Likes

  Lieve mensen,

  Als oma van 4 kleinkinderen die allemaal in P.O.P gekleed gaan,doe ik niets anders dan regelmatig P.O.P kleding kopen.
  Het staat zo ontzettend leuk en de kleding is erg sterk.
  De Zweedse kleding is meer dan fijn en een paar van onze kleinkinderen zijn voor een kwart Zweeds. Zij dragen dit merk echt uit!
  Vooral de streepjeskleding vind ik super!
  Zelfs voor kraamcadeautjes weet ik P.O.P te vinden en steeds meer mensen worden en zijn enthousiast over P.O.P!
  Het allerleukste is dat mijn dochter haar kleding aan een weeshuis in Afrika geeft(zij heeft dit weeshuis geadopteerd en koopt de meest noodzakelijke dingen eens per maand)zodat ook de kinderen in Afrika prachtig,kleurrijk en goed gekleed gaan.
  Wij hebben al veel Afrikaanse kinderen gekleed zien gaan in P.O.P!
  Lieve mensen,
  Mocht ik het geluk hebben om te winnen dan ben ik meer dan gewoon maar blij!
  Zomaar geluk?
  Graag!

 • door Yvon
  Posted 7 oktober 2013 18:45 0Likes

  Helemaal verliefd op die jas!!

 • door Dyme Zevenhuizen
  Posted 7 oktober 2013 19:49 0Likes

  Omdat mijn zoon aan een mooie nieuwe jas toe is. We zouden een gat in de lucht springen!

 • door D. zevenhuizen
  Posted 7 oktober 2013 21:51 0Likes

  Mijn zoon van 9 jaar is aan een nieuwe winterjas toe en wat zullen wij blij zijn als we winnen!

 • door melissa
  Posted 8 oktober 2013 08:55 0Likes

  De kleding past echt bij mijn dochter, keuze uit lief en stoer, dat setje met het groene jurkje en wit vest vind ik heel mooi, maar ook het blauwe setje (broek/shirt) met het rode vest, lekkerstoer!

 • door Karijn
  Posted 8 oktober 2013 10:05 0Likes

  Allemaal hele fijne en gestreepte babypakjes voor mijn eerste kindjes dat rond Sinterklaas geboren wordt!

 • door Anita te Gussinklo
  Posted 8 oktober 2013 19:39 0Likes

  Wat een leuke actie dit.
  Ik zie zoveel leuke kleding op de site voor mijn zoon.
  Ik doe dus graag mee en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief.

 • door Inge Linnebank
  Posted 8 oktober 2013 17:48 0Likes

  Omdat we een kanjer van een zoon (13 mnd) hebben die met een niet al te grote garderobe er al iedere dag toch waanzinnig uitziet! Hij kan zeker wat stoere en warme kleding gebruiken aankomende winter, want ik verwacht dat hij dan al flink leert lopen en die nieuwe kunsten moet hij natuurlijk in de kou buiten allemaal in praktijk gaan brengen!!!

 • door Inge Linnebank
  Posted 8 oktober 2013 19:51 0Likes

  Super bedankt voor de kans om een mooie outfit te winnen voor onze stoere kleine man!
  Ik heb boven de gevraagde opmerking achtergelaten 🙂
  Groetjes, Inge

 • door Maaike Houtman
  Posted 8 oktober 2013 18:19 0Likes

  Oh, wat zou dit leuk zijn om een set te winnen voor mijn zoon. Hij zou wel eens de eerste in het dorp kunnen zijn met een outfit van dit merk!

 • door Debbie
  Posted 9 oktober 2013 09:54 0Likes

  Leuke winactie! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van jullie winkel gehoord, maar wat een leuke kleding hebben jullie in het assortiment 🙂
  Het lijkt me geweldig om in november samen met mijn dochter haar nieuw verjaardags outfit uit te zoeken in jullie winkel!

  Groetjes,
  Debbie

 • door Debbie
  Posted 9 oktober 2013 09:56 0Likes

  Leuke winactie! Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van jullie winkel gehoord.. :S
  Maar wat een leuke kleding hebben jullie in het assortiment 🙂
  Lijkt me geweldig om in november samen met mijn dochter haar nieuwe verjaardag outfit uit te zoeken in jullie winkel!

  Groetjes,
  Debbie

 • door Anneliese de Waal
  Posted 9 oktober 2013 21:33 0Likes

  Erg leuke actie, ik doe graag mee voor de outfit hier boven met de groene jurk en het witte vestje, erg leuk 🙂

 • door Annu
  Posted 12 oktober 2013 13:13 0Likes

  P.o.p. kleding is van goede kwaliteit en ziet er gewoon super leuk uit! Net zo veel voor jongens als voor meisjes (en volwassene trouwens ook..).
  Groetjes,
  Annu

 • door Pleun Hermsen
  Posted 17 oktober 2013 15:22 0Likes

  Jaaaa, ik zou dit supergraag winnen! Omdat mijn dochtertje van nu 3 maanden volgende week voor het eerst start op het kinderdagverblijf, aangezien ik na een heerlijke verloftijd weer moet beginnen met werken. Ik merk dat ik het lastig vind om haar, zo klein ze nog is, daarheen te brengen….Maar ik weet zeker dat als ik voor haar zo’n mooie kledingset win dat ze er supersweet uit gaat zien op het kinderdagverblijf. En hoe hoger het knuffelgehalte, hoe meer aandacht van de leidsters 😉

 • door Pleun Hermsen
  Posted 17 oktober 2013 15:30 0Likes

  PS: die paarse geruite jurk met ruches en zo’n heerlijk windfleece jack zijn favoriet!

 • door Samantha de Weerd
  Posted 19 oktober 2013 19:02 0Likes

  Wow wat een leuke actie en wat een leuke kleren! Wil natuurlijk net als iedereen graag winnen,omdat de kleding super schattig is, maar ook omdat ik het gewoon goed kan gebruiken voor mijn kleine meid..Maarja wie niet in deze crisis? Ik ga in ieder geval heel hard duimen,want er zitten genoeg kleren tussen die mijn kleine meid prachtig zouden staan!

 • door Monica
  Posted 21 oktober 2013 15:18 0Likes

  De winnaressen zijn bekend! Kindermodeblog feliciteert Eline Rottier en Nadine Buitendijk met het winnen van deze leuke prijs! Stuur een mailtje naar monica@kindermodeblog.nl en we nemen contact met jullie op.

Plaats een reactie