Win een tromper

Zal ik eerst vertellen hoe lief Doutzen poezen vindt, of zal ik gelijk losbarsten over trompers? Of gewoon tegelijk?Open-mouth smileCat faceRed heart
Vorige week ontving ik een roze tromper voor Doutzen. In mijn enthousiasme stuitte ik op veel verbaasde reacties.  Een Tromper? Wat? Een Trompet?
Eigenlijk heel simpel en best logisch. Een tromper is een romper en een t-shirt in één. Wanneer je kindje hem aanheeft, ziet het er uit als een t-shirt maar  heeft ‘t vanonder het gemak van een romper. Niks ten nadele van rompers, i love them, maar soms wil je een leuk t-shirt aantrekken en wil je niet dat die romper buiten boord komt. Hoe handig en simpel eigenlijk dat er trompers zijn!
Er zijn trompers met korte en lange mouwen, met print of zonder print én er zijn trompers met pijpjes. Ik koos voor de tromper met het poesje erop….
Doutzen en de poesTrompersDoutzen in tromperDoutzen in tromper

TrompersTromper Winactie
Wil jij ook zo’n leuke tromper? Je kunt ‘m nu winnen op ♥Kindermodeblog.nl ! Leuk voor je kindje of om iemand cadeau te geven. De webshop van PUUR Mama geeft één tromper weg (je mag zelf kiezen welke). Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag; hoe heet de luiertas van PUUR Mama? Mail het goede antwoord naar win@kindermodeblog.nl De actie loopt t/m 8 juni 2011.

PUUR Mama is een webshop met kleding voor (zwangere) Mama en haar baby. Bij een bestelling vanaf 50,- ontvang je gratis Woezel & Pip slofjes!

Wil jij ♥Kindermodeblog.nl blijven volgen?
Wil jij als eerste weten wanneer er nieuwe blogs en/of acties online staan?
Wordt FAN op facebook of VOLGER op Twitter.

Tags: , ,

0 Reacties

 • door annemarie
  Posted 20 mei 2011 10:03 0Likes

  hey Fred,
  ik vind de trompers echt superleuk!!
  Marianne heeft een nieuwe naam bedacht voor een cadeautje dat ze had gekregen: de jomper!
  dat is een jurkje en romper in 1… leuk he!

Plaats een reactie