KICK IN STOERE ARMY BLOUSE

Door: Carlijn

Nog zo’n kledingstuk dat in de kast van je zoontje niet mag ontbreken als je het mij vraagt; de blouse. Draag ‘m ‘dicht’ met een shirt, of romper eronder, draag ‘m ‘open’ met een stoer t-shirt of draag hem in de winter onder een lekker warme sweater. Ik heb deze keer mijn oog laten vallen op deze gave army blouse van Z8. Dit weekend viel het pakketje van Van Tilburg Online bij mij in de bus. En de inhoud, helemaal geweldig!! Ik houd bij Kick wel van stoere kleding en deze blouse van Z8 is dat dan ook echt.
Makkelijk is het wanneer je altijd precies weet wat je wilt hebben als je op zoek bent naar kleding voor je kids, maar mocht je behoefte hebben aan inspiratie dan ben je bij Van Tilburg Online ook aan het juiste adres. Onder het kopje ‘modeadvies’ vind je namelijk van alles over de laatste modetrends.
Laat je, net als ik, inspireren door de uitgebreide collecties topmerken bij Van Tilburg Online!

De combinatie die Kick hier draagt bestaat uit een wit t-shirt van LCKR met opdruk onder de blouse van Z8, op een donkerblauwe Name it jeans. En mocht het binnenkort wat kouder worden trek dan, net als Kick, een grof gebreide sjaal van Barts uit de kast, zodat je klaar bent om buiten te gaan spelen!

 

z8 army blouse

z8 army blouse

 Klik hier voor meer details van deze superstoere blouse

OF klik hier om lekker verder te shoppen bij van Tilburg online. 

 

 Wat vind jij van deze blouse?

Tags: , , ,

Plaats een reactie