KINDERKLEDING REVIEW BOR*Z LONGSLEEVE


Door: Josien (mama van Luuk)

Net terug van een zonovergoten vakantie in Italië, waar de dagelijkse outfit standaard heeft bestaan uit een zwemshort, stoere slippers en hooguit nog een zonnebril of pet. Wat is het dan weer even wennen aan het Nederlandse weer, met regen en wind. Stiekem is het dan best fijn om daardoor sneller dan gedacht Luuk zijn nieuwe longsleeve van Bor*z aan te kunnen. Luuk heeft op zichzelf niet zoveel met passen en shoppen en al helemaal niet met kriebel truitjes, maar deze longsleeve zit zó lekker dat hij hem niet meer uit wil trekken. Het materiaal voelt heerlijk zacht en het shirt is daardoor heel comfortabel. Ook de kwaliteit van de kleding van Bor*z is echt super. Het blijft vele keren wassen echt mooi en dat is zo belangrijk! Er wordt nog wel eens wat geknoeid namelijk 😉

De opdruk maakt het onderscheidend en een stoer en vrolijk shirt. Ideaal te combineren op welke kleur jeans dan ook of op een sweatpants. Vandaag heb ik het shirt gecombineerd met een lichte jeans van name it en nieuwe sneakers van Pantofola d’Oro. Als het iets kouder is draagt hij het leuk met een stoere bodywarmer.

Wil je dit leuke shirt van Bor*z bestellen? Klik dan hier

Wat vind jij van dit Bor*z shirt? 

Tags: ,

Plaats een reactie