JUUL IN URBAN NOMADS


Door Jerr:

Kennen jullie Kirsty Nagel al? Misschien als überhippe mama al wel want Kirsty Nagel is styliste en owner van haar eigen label Urban Nomads dat vooral bekend is van haar te gekke sjaals. Kirsty Nagel ontwikkelde haar label tijdens haar Artemis opleiding en studeerde er in 2007 Cum Laude mee af -Respect!-. Haar sjaals en Mini You items vloeiden voort uit dit eerste op dakloze jongeren geïnspireerde project. Ze vertolken warmte, veiligheid, comfort en bescherming. Behoeften die kernwaarden zijn binnen haar label. Ook imperfecties horen daarbij. De rand van de sjaals is daarom heel bewust  niet afgewerkt.

De kinderlijn Mini You bestaat uit een serie T-shirtjes, rompertjes en mutsjes van 100% katoen met een handgetekende print. Elk shirt is daardoor uniek. Bij het T-shirtje en de romper worden textielstiften geleverd waarmee je zelf de print kan inkleuren: ‘Color Your Own Identi-T’ – Hoe cool!-.

Maandag avond nam ik Juultje mee naar de duinen, waar ze even lekker haar gang kon gaan. Ze houdt van het strand en vindt het heel leuk als mama foto’s van haar maakt. Juul draagt het Urban Nomads by Kirsty Nagel rompertje die hier nog niet ingekleurd is, mama houdt van zwart wit!

Dit stoere rompertje van Urban Nomads kan je ook heel keurig combineren met bijvoorbeeld een leuk vestje van Zara Kids, een haarbandje via Etsy en een soepele harembroek van de H&M

Ga snel kijken bij Mini You van Urban Nomads 

Juultje Urban Nomads netjes

Rompertje van Urban Nomads gecombineerd met luierbroekje van Kurz und Klein

Juul in Urban Nomads zandspelen

Hier heb ik het rompertje gecombineerd met een rokje van Mini Rodini -oude collectie-

Juul in Urban Nomads red

Rompertje Urban Nomads by Kirsty nagel staan erg leuk met ruime harembroek! Dit broekje is van de H&M.

Juultje Urban Nomads by Kirsty Nagel jeeh

Juultje heel zoet met bloem in haar haar!

Juul in Urban Nomads bloem

Wil jij ook zo’n leuk item van de Mini You collectie? Shop dan in de webshop van Kirsty Nagel!

Tags:

Plaats een reactie