OILILY BAGS WINNEN!


Deze zomer is niets wat het lijkt..als het aan Oilily ligt! Uitbundige prints, (zoals we van ze gewend zijn) worden afgewisseld met trendy silhouetten en kleurrijke bloemenprints. En om het plaatje compleet te maken vind je ook nog eens onverwachte details en materialen terug. Heerlijk om jezelf én kids lekker te onderscheiden van de menigte. Deze zomer doe je dat met de gave tassen collectie van Oilily. En weet je wat ook gaaf is? JIJ kunt kans maken op een nieuwe Oilily tas die je ook nog eens zelf uitzoekt! Cadeautje, van Oilily & Kindermodeblog, omdat zij fan zijn van ons & wij van hun! Lees snel verder om te kijken hoe jij kans maakt om één van de gave Oilily tassen te winnen. We mogen er een paar weggeven!

oililybags
En ooojee..alleen al van de benamingen van de verschillende prints krijgen wij al helemaal zomer kriebels. Wat dacht je van printjes als Tropical Tope, Palm Stripe en Fantasy Flora? Nou een ding is zeker: onze zomer  fantasie wordt hier wel ontzettend mee geprikkeld! We kunnen niet wachten om al deze hippe printjes te gaan dragen. En onze kids, die kunnen we heel blij gaan maken met de Dutch Islands collectie..zeeschildpadden, lieveheersbeestjes en vissen: welkom kids in deze wondere  dierenwereld van Oilily!

Mommies..trommel je kids op en ga samen maar eens lekker kijken welke gave Oilily tas jullie willen winnen van deze nieuwe Dutch Islands collectie!!  Laat ons vervolgens weten waar jullie oog op gevallen is en wie weet WIN jij deze tas dan wel! Wij zijn benieuwd welke jullie favoriet is..

oililybag
1. Het lieveheersbeestje. Dit rugzakje kun je helemaal invouwen tot een klein lieveheersbeestje. Lief!

oililybags
2. Schildpad lunchbox tasje

oililybags
3. Vis tas. Met doorschijnende onderkant

oililybags
4. Vis rugzak. Met roze (zoen)lippen

Welke tas van Oilily wil jij WINNEN? Like Oilily & VERTEL ONS op Facebook welke jij graag wilt winnen!

De winnaars van deze actie zijn:
– Suzanne Donselaar
– Chantal van Weelderen


Gefeliciteerd ladies, jullie hebben allebei een tas van Oilily gewonnen! Stuur ons een mail met je gegevens naar win@kindermodeblog.nl


 

Tags: