JUUL IN HEBE


Door Jerr:

Hebben hebben! Dacht ik toen ik deze superprint van het Letse Hebe zag. Op de Playtime beurs in Parijs – afgelopen winter- sprak ik de dames van Hebe al. Ze waren toen nog nauwelijks bekend in Europa en waren super enthousiast en zelfs een beetje verlegen toen ze ons van Kindermodeblog spraken. De dames waren één van de nieuwkomers op de beurs en dat kon je zien. Met een kleine glinstering in hun ogen toonden ze hun collectie.

Hebe werd opgericht in 2011 en is nu gevestigd in Riga. Alle Hebe kinderkleding wordt gemaakt in Letland, Noord-Europa.
Het is echte vrijetijdskleding voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Te dragen waar en wanneer je maar wilt – thuis en op school, in regenachtig of zonnig weer en comfortabel waardoor de kinderen er goed in kunnen spelen.
Hebe kinderkleding is gemaakt van hoogwaardig, zacht en gemakkelijk wasbare stoffen. Daarbij is de Hebe kinderkleding zeer comfortabel en ook nog eens prachtig vormgegeven. Dat vormgeven gebeurt door echte Letse ontwerpers en kunstenaars die door Hebe worden uitgenodigd om de kledingstukken stuk voor stuk uniek te maken. De kledingstukken worden gekenmerkt door eenvoud en liefde voor details met focus op kwaliteit en een uniek design. Dat wil je toch Hebe!

Het rompertje dat Juul draagt op de foto was dit seizoen één van de eyecatchers van Hebe. Het is een mooie roze kleur met een leuke print van allerlei dieren er op. De zwarte mouwtjes breken de print waardoor het een tikkeltje chiquer wordt. Combineer een romper als deze met een leuk zwart plofbroekje en de outfit is helemaal af!

Nu al fan en wil je gelijk shoppen bij Hebe? Klik dan hier en neem een kijkje in hun eigen webshop!

juul hebe 2

juul hebe 5

juul hebe 1

juul hebe 4

Klik hier om te shoppen bij Hebe

 

 

Wat vind jij van Hebe?

Tags: ,

Plaats een reactie