KLEINE FABRIEK: AMERICAN OUTFITTERS KIDS

Ook American Outfitters Kids was vertegenwoordigd op de Kleine Fabriek met een supercoole en stylish kinderkleding collectie. De nieuwe zomercollectie van 2014 is overduidelijk meer ingetogen dan wat we eerder zagen. Mooie groentinten en oranje als accentkleur, voorzien van een vleugje neon hier en daar. Veel glitters bij American Outfitters, maar clean doorgevoerd. Ook het jungle thema loopt als een rode draad door de zomercollectie van 2013/2014. Een paar items sprongen er voor mij uit, waaronder de glitter teddy sweater. Hier alvast een voorproefje van American Outfitters Kids……

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

american outfitters

Americanoutfitters.be

Tags: , , ,

Plaats een reactie