SAMPLE SALE 6 JULI BE A DIVA


Heb jij zin om kinderkleding met heel veel korting te shoppen? Dan moet je 6 juli naar de sample sale van Be a Diva.

Items van verschillende collecties worden met flinke kortingen aangeboden en daarnaast wordt deze dag ook een preview van de nieuwste collectie geshowd door middel van een ware modeshow. De sample sale vindt plaats op zaterdag 6 juli in Hotel van der Valk in Vught. Naast de meidencollectie van Be a Diva zullen er ook jongens samples aangeboden worden van Be a Bloke.

Kids krijgen bij aanvang een glaasje kinderchampagne, voor meiden is er visagie aanwezig en als je naar huis gaat krijgen de kids ook nog een goodiebag mee naar huis. Wil je hier graag bij zijn? Schrijf je dan in en ontvang een toegangskaartje, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Stuur je mailtje naar info@blokesanddivas.com en laat even weten met hoeveel mensen je wilt komen. Shop ze!

samplesalebeadiva

Ga jij naar de sample sale van be a diva?
Meld je aan op  info@blokesanddivas.com

Tags: , ,

Plaats een reactie