GET THE LOOK VAN SCOTT


Heb jij een tijdje terug de knappe Scott al gespot op Kindermodeblog? Free deed toen een foto shoot met dit stoere ventje en je hebt nog een paar foto’s van ons tegoed. Vandaag zie je Scott in een lekker zomers outfitje, heerlijk voor zonnige dagen. Mocht het ‘s ochtends nog wat fris zijn, no problemo: dit kobaltblauwe vestje van Molo is een prima oplossing hiervoor. Deze shop je nu ook nog eens met 40% korting. Overigens shop je nu de gehele zomercollectie van Kixx online met 40% korting, onze webshop van de week!

scottLichtblauw vestje Bor*z – Lichte denim bermuda Vingino – Grijs t-shirt Finger in the nose – Aquablauwe Allstars – Kobaltblauw vestje Molo – Wit t-shirtje Scotch Shrunk – Zonnebril Name it – Lichtblauwe sweater Hound – Blauwe bloemenprint Bermuda Vingino

Wat vind jij van de items die Scott draagt? 

 

 

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie