GASTBLOGGER SOPHIE MET HAAR VEGGIES


Door: Sophie Bikker

Yes! Eindelijk lekker weer, hop daar gaan de zomerjurkjes aan, alles hangt al vanaf maart te wachten in de kast. De lieve jurkjes van Bonton, Emile Et Ida, Bonpoint, H&M, DouDou, zo leuk allemaal maar nog geen één keer gedragen….

Maar dinsdag scheen de zon! We gingen voor de lekkere oversized Veggie jurkjes van Bobo Choses, Guusje met de tomaat;

Beertje met de Veggies erop, een gele aubergine en een groene tomaat;


Een ceintuurtje erom heen Et voilà, klaar.

Normaal gesproken hebben de meisjes altijd het zelfde aan, ik vond het lief om twee van die kleine grietjes in het zelfde te kleden. Maar dit was dus even een kwartiertje ompraten met Beertje want die was niet echt fan van de verschillende jurkjes. Maar goed, uiteindelijk hebben ze heerlijk lopen ravotten in de jurkjes, en ik vind ze leuk!

De sandaaltjes had ik vorig jaar in Spanje gekocht in het wit en roze van Ria de Menorca. Erg leuk, en handig de teentjes kunnen ze niet ophalen want die zitten goed verstopt onder de sandaaltjes. Dit jaar heb ik ze in het Cognac gekocht. Ria de Menorca €39,95

 

Thanks Sophie voor je leuke inspiratie!

Wil jij ook voor 1X gastblogger zijn op Kindermodeblog? Mail dan naar frederieke@kindermodeblog.nl

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Philine
    Posted 11 juni 2013 17:18 0Likes

    Wat een leuke blog van Sophie. Ik zie zo al een paar items in de kast hangen die ik erg leuk vind 😉

Plaats een reactie