SCOTT IN MOLO & BLUE REBEL


Vorige week deed ik een shoot met Scott en de eerste look schotel ik je vandaag met alle liefde voor! Scott draagt hier een stoere jeans van het merk Blue Rebel, met daarop een vrolijk shirt van WILD met vliegende eenden. Op het shirtje draagt hij een vestje van Molo. Ik vind vestjes bij jongens superleuk staan en dit kobalt blauwe vestje laat zijn gebruinde huidje nóg bruiner lijken. De All Stars combineren qua kleur perfect bij het shirtje van WILD. Dit is een jongens look waar ik van hou. Gekleed, maar toch een tikkeltje nonchalant. En bij Kixx is vandaag de opruiming begonnen, dus je pakt gelijk lekker veel korting mee. Jeeej! Get inspired…

Klik hier om direct naar Kixx te gaan
kindermodeblog

Vest Molo Jeans Blue Rebel  Shirt WILD Schoenen Converse All Stars 

Wat vind jij van deze look?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Tara
    Posted 22 mei 2013 15:34 0Likes

    Dat kobalt vestje is een prima oplossing voor het outfit nu al te dragen, gaaf! Mooi kleurtje. Groetjes Tara

Plaats een reactie