JUUL IN BABE & TESS


Door: Jerr

Vast heel herkenbaar voor velen van ons. Je hebt een overvolle kledingkast voor de kids – en ook vaak voor jezelf-, maar toch doe je dezelfde kleding aan. Bij Juultje merk ik dit ook. Ik vind het fijn als ze een lekker zacht en makkelijk broekje aan heeft waarin ze goed kan bewegen. Helemaal nu ze gaat kruipen. Vaak kies ik dan voor een leuke legging of ander draagbaar broekje. Het liefst in een rustige kleur of juist in een leuk druk printje. Één van mijn favoriete broekjes -bij Juul uit de kast- is van Babe & Tess. Ik was meteen verliefd op de kleur roze van het broekje. Dat geweldige “oud roze” kan je werkelijk overal mee combineren.

Babe & Tess is een geweldig Italiaans merk, dat je shopt bij de exclusieve webshop So Lovable. Babe & Tess is gelanceerd door Paola Mazzocchin in 2008. De kleding is gemaakt met Italiaanse toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Klassieke en hippe ontwerpen, hoge kwaliteit, mooie zachte stoffen waarvan alle kleurstoffen volledig natuurlijk zijn. Ik ben om, jullie?

Hieronder zie je Juul in haar Babe & Tess broekje gecombineerd met haar Lötiekids tuniekje en oker Oxxy slofjes

babe & tess

 

article28650782

article28724782babe and tess

babe & Tess pakje

Shirtje babe and tessBekijk de collectie van Babe & Tess bij So-Lovable

Tags: , , ,

0 Reacties

 • door Chiara Soru
  Posted 15 mei 2013 18:17 0Likes

  Wat is Juul een plaatje!

 • door Jo
  Posted 15 mei 2013 21:44 0Likes

  Wat een heerlijk blij snoetje en wat een leuk merk!

 • door Roos
  Posted 15 mei 2013 22:04 0Likes

  Hier t zelfde, voorkeur gaat uit naar die lekkere zachte kleertjes. Erg mooi ook die kleur.

Plaats een reactie