SILKY LABEL = WEBSHOP V/D WEEK


Fijne basics voor kids van 0 t/m 4 jaar, die een goede pasvorm hebben en tegelijkertijd ook nog eens van een prima kwaliteit zijn. Ga ze maar eens zoeken! Vaak zijn dit soort items moeilijk te vinden, of staan er toch nog ergens wat lettertjes of printjes op óf hangt er een prijskaartje aan waar je niet bepaald vrolijk van wordt. Herken je dit soort situaties? Dan hebben wij een super tip voor je: neem eens een kijkje bij onze webshop van de week Silky Label en je probleem wordt direct opgelost 😉

Silky Label maakt en verkoopt alleen basics in de allerfijnste kwaliteit, voor ook nog eens hele fijne prijzen. Pasvormen zijn perfect voor kids: lekker smal en ze sluiten mooi aan op baby- en kinderlichaampjes. Alle basics die je in deze shop aantreft  – zoals broekjes, rompertjes, jurkjes en vestjes– zijn verkrijgbaar in 7 mooie  kleuren. Alle kleuren zijn met elkaar te combineren, dus er kan nooit wat fout gaan tijdens het mixen en matchen.

Mocht je de basics toch net wat té basic vinden en mag er van jou wel een klein printje op, dan hebben ze daar een oplossing voor. Je kunt je T-shirtjes of rompertjes namelijk laten bedrukken met een persoonlijke tekst of met een speciaal voor Silky Label geselecteerde afbeelding. Wij kunnen ons dus wel voorstellen dat er zomaar ineens rompertjes met auto’s, giraffen en koptelefoons in je winkelmandje belanden 😉

Silky Label loopt van maatje 50-56 t/m 98-104.

Direct naar de webshop van Silky Label

silkylabelVoor meisjes vind je basic jurkjes en leggings in 7 verschillende kleuren. Het jurkje is voor het voorjaar ook te verkrijgen met korte mouwtjes.

silkylabelMooie pasvormen van alle basics die je vindt bij Silky Label

silkylabel

Check hier alle items van Silky Label 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie