LENTE CHIC MET EEN KNIPOOG


Het is bijna weekend en dat betekent relaxing time!  Heb jij nog leuke plannen of ga je lekker genieten van het lente weer? Mocht je nog een leuk feestje of gezellige bijeenkomst voor de boeg hebben, waarop jij en je kids misschien net een keer wat netter voor de dag moeten komen, dan hebben hebben wij dé fashion oplossing. En nog betaalbaar ook.

Vandaag inspireren wij je met lente chic maar wel met een knipoog, dat betekent: een chic blousje of broekje in combinatie met stoere items. Zo laten we je zien dat bepaalde chique ogende items er niet per definitie ook écht chic uit hoeven te zien, zolang je maar durft te combineren. Kijk maar mee. Laat je ons weten wat je van deze combinaties vindt?

 

budgetjongens Te gekke items, die -wanneer je ze voor het eerst ziet- redelijk netjes ogen, maar met een stoere denim jeans en de goede schoenen eronder is dit een gave look! De blousjes kwamen we tegen bij H&M, de jeans en schoenen bij Zara.

budgetmeiden
Ook voor de meiden gaan we vandaag op de chique tour! Zwart wit is sowieso een trend waar je op dit moment niet omheen kunt en wij vinden deze look helemaal tof! Wij hebben gekozen voor slippertjes, maar deze outfit is ook heel leuk met witte of grijze gympjes eronder. Shop de items in de shop van Zara.

Wat vind jij van deze stijl? 

Tags: , , ,

0 Reacties

Plaats een reactie