KLEUR & HIPPIE LOOKS BIJ NONO


Wauw! ♥  Wat een heerlijke kleurtjes en modelletjes hebben wij gespot bij de nieuwe collectie van Nono! Van deze kleurtjes kom je echt helemaal in de zomer stemming. Koraal roze, geel en (licht) groen, met hippe printjes en franjes: need we say more?

En zoals we dat van Nono gewend zijn, is de gehele collectie gemaakt van heerlijk draagbare stofjes. Niks geen harde stofjes of lastige modelletjes: alles is met liefde gemaakt voor onze kids zodat zij deze zomer alles kunnen doen wat ze leuk vinden. Lekker spelen in de meest hippe fashion items? Check check!

Nono brengt meerdere collecties per seizoen en de items die je per collectie scoort, kun je lekker mixen en matchen met elkaar. En zo is dat ook met de meest recente collectie. Heel veel leuke leggings met gave prints, die je makkelijk combineert met tuniekjes maar die ook helemaal leuk staan onder de verschillende rokjes! En dat geldt ook voor de t-shirtjes: draag ze op een kek rokje of op een comfy harembroekje et voilá daar is je coole outfit, die je zelf kunt blijven combineren. Zullen wij je de collectie laten zien? 🙂

nono

NONOHier word je toch helemaal vrolijk van? Super gaaf zomers outfit: koraalroze top met kanten bovenlaag, op een geel shortje en met bijpassend franje sjaaltje.

nono
NONO
Wat vinden jullie van deze print? Combineer de top lekker nonchalant op dit hippie shortje!

 

nonoSuper toffe combi: heerlijk harembroekje met eigenwijs printje met daarop een fris geel hemdje met meisjes print.

nonoKoraalroze tricot jurk, die van de achterkant mooi opengewerkt is, met bijpassende geprinte legging.

Wat vinden jullie van deze NONO collectie?

Plaats een reactie