TRENDWATCHER SOPHIE: OMBRE

Een trend waar we deze zomer niet omheen kunnen en die je vast in de winkel en/of op de webshops al hebt gespot is  de Ombré trend. Het is een trend waarbij het lijkt of een kledingstuk gedipt is in een andere kleur verf. De kleur loopt dus over van de ene naar de andere kleur of vervaagt naar een lichtere kleur. Het is een frisse, vrolijke zomerse trend die zowel subtiel als opvallend te vinden is! Ook is deze trend voor zowel boys en girls erg populair! Voor jullie heb ik alvast een aantal hele leuke items uitgezocht, maar geloof mij, er zijn er nog veel meer te vinden! Enjoy!

trends kindermode

BOYS

1.Schoenen: Vans 2.T-shirt: Scotch & Soda 3. Broek:Scotch & Soda 4. T-shirt: Munster kids 5. Jeans: Zara 6. T-shirt: Borz

GIRLS

1. Rokje: Scotch R’belle 2. Blouse: Zara  3. Broekje: Claesens 4. T-shirt: Scotch R’belle 5. Broek: Outfitters  6. Topje: Claesens

 

Wat vind jij van deze trend?

Tags:

Plaats een reactie