TRENDWATCHER SOPHIE: STREPEN


Strepen! Wie mee gaat met deze trend heeft letterlijk een streepje voor! Deze trend zagen we bij vele grote designers én het is ook een trend die goed vertaald kan worden naar kindermode voor zowel jongens als meisjes! De streep mag subtiel, heftig, fel , zacht, dik, dun, horizontaal, verticaal het maakt niet uit! Ook mogen er meedere strepen met elkaar gecombineerd worden, dus op meerdere items in één outfit! Er is genoeg leuks te vinden dus sla je slag! Enjoy!

BOYS

1. slippers: Zara 2. T-shirt: Outfitters  3.T -shirt: Zara 4. T-shirt: Baker Bridge 5. Broek: Scotch & Soda 6. Sjaal: Zara

GIRLS

1. Jurk: Scotch R´belle 2. Jurk: Zara 3. Legging: Zara 4. T-shirt: Zara  5. Legging: No-No 6. T-shirt: Retour  7. Top:  Zara

Wat vinden jullie van deze trend?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie