LITTLE PAUL & JOE KINDERKLEDING


Er is weer een volwassenen merk dat een jonger zusje heeft gekregen! En dit kleine zusje willen wij graag verwelkomen op Kindermodeblog: welcome to Little Paul & Joe! Beschuit met muisjes bij de hand? 😉

De lijn is ontworpen voor meiden van 2 t/m 16 jaar en is gebaseerd op een aantal top items uit de volwassenen collectie. De bekende printjes uit die serie, zien we ook weer voorbij komen in de kindercollectie. Fris, kleurrijk en flamboyant zijn een aantal goede steekwoorden die uitstekend passen bij deze kindercollectie. Uiteraard zien we ook weer lekker veel dieren terug, want dit seizoen zijn dierenprints HOT! En wat ook een fijn feitje is: de kleding is van hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met de fijnste stofjes. En wij kunnen je verklappen..toen wij deze stofjes zagen waren we ook in een klap om..vrolijk en origineel! Zó leuk, dat we deze items met jullie móesten delen 😉


Zijn jullie nieuwsgierig?

littlepaul&joe
Een en al dierenpret bij Little Paul & Joe! Kids zijn dol op dieren en dat snappen ze maar al te goed bij Little Paul & Joe. Onze favoriet is het t-shirtje zonder mouwtjes in de perzikkleur.

little-paul-joe-jurk
Dé bekende Paul & Joe print. Wat is dit jurkje leuk hé? Ook al leuk met een spijkerjack erover of, nog stoerder: spijkergiletje.

little-paul-joe-shirt
Basic wit t-shirtje met ook weer de bekende print erop. Het leuke aan dit shirtje is dat je ‘m op allerlei verschillende rokjes en broekjes draagt, omdat bijna alle kleurtjes verwerkt zitten in dit shirtje.

little-paul-joe-plooi-broekje
Maar natuurlijk kun je bovenstaand shirtje ook heel leuk combineren op dit grijze plooirokje!

little-paul-joe-bikiniHebben ze deze bikini ook in onze maten? Super leuk!

littlepaul&joeDe shirtjes zijn zo leuk en makkelijk te combineren met allerlei andere items! Wij mixen en matchen het legergroene shirtje:
1. Camouflage tregging – Name it
2. Legergroen t-shirtje – Little Paul & Joe
3. Lichtroze sneakers – Supertrash
4. Stoer tasje – Scotch R’belle

 

Tags: