Little Remix voor girls


Met zin in wat nieuws belandde ik na wat surfen bij Little Remix in Denemarken. Dat ze in Scandinavië hele mooie dingen maken wordt keer op keer bevestigd. Dit kindermode label is het kindje van Deense top designer Charlotte Eskildsen. Little Remix is stijlvol, trendy en girls only! De collectie is opgedeeld in twee series. Voor meisjes van 6 tot 10 en voor de wat grotere – al iets meer volwassen ahum- meisjes van 12 tot 16. De collectie straalt eenvoud uit, maar sommige items zijn voorzien van catchy details. De wit/ zwart kleurstellingen zijn ook mooi in de collectie verwerkt, een trend waar ik momenteel heel blij van word.

Check de website —–> Little Remix

Little Remix kinderkleding

Little Remix kindermode

Little Remix kindermode

Tags: , ,

Plaats een reactie