PEUTIE = WEBSHOP V/D WEEK


Hebben,hebben hebben! Dat is wat wij dachten toen we belandden op de babykleding webshop van Peutie. Een spiksplinternieuwe webshop! Merken als Mini Rodini, Kidscase en Emile et Ida heten je van harte welkom op deze fijne webshop. Zwangere mommies, of mommies met baby’s: jullie worden gewaarschuwd…

Want wanneer je de collectie bekijkt op deze webshop, snap je wat wij bedoelen.In de kleinste maatjes zien heel veel babykleertjes er schattig uit, maar de collectie die je hier vindt is gewoon om te zoenen. Mooie printjes, stofjes en een fijne kwaliteit zijn sleutelwoorden die bij Peutie hoog in het vaandel staan. Ze willen alleen de leukste en beste babykleding aanbieden waarin ze hun eigen babytjes het liefste zouden zien. Dat die kleertjes er leuk uitzien is natuurlijk helemaal top, maar wat ook nog een fijn feitje is: de meeste van deze babykleertjes zijn ook nog eens heerlijk lekker zacht en hebben dus een hoog ‘aaibaar gehalte’. 😉

Of je nu op zoek bent naar dat leuke eerste rokje voor je baby, of juist naar die stoere fijn gebreide cardigan voor je zoontje, op de webshop van Peutie word je op je wenken bediend. En kun je niet zo goed kiezen welk item je nu de allerleukste vindt? Dat is niet erg, want bijna de hele collectie die je op de webshop vindt, kun je lekker met elkaar mixen. Dat maakt het nóg leuker en ben je bijna verzekerd van een goede aankoop 🙂

Wij zullen je in ieder geval een aantal items laten zien.
Kun je niet langer wachten? Ga dan direct naar de nieuwe webshop Peutie.com 

peutie.com

Deze heerlijke sweaters zijn toch helemaal leuk? Zelfs onze newborn stars worden al aangekleed met hippe printjes! Lekker sweat broekje van Kidscase eronder…

peutie.com

Ooooh, dat rompertje! Te lief toch gewoon? De andere items zijn lekker hip en het bloemetjes shortje van Emile et Ida is ook zeker een van onze favorieten..

 

En als we het dan toch over printjes hebben..willen we jullie deze toffe mutsjes ook niet onthouden:
peutie.com
Voor nog meer leuke newborn & babykleding, neem je een kijkje op de webshop van Peutie.
Wat zijn jouw favoriete merken op deze webshop?

Tags: , , , ,