LONDON KIDSFASHIONWEEK REPORT DEEL2

De show was echt fantastisch! Nog nooit eerder zagen we zulke cüte mini models over een catwalk gaan, in merken als Chloé, Little Marc Jacobs, Supertrash, Scotch R’Belle, Billieblush en Nike. Prachtig gestijlde kinderen gingen als volleerde modellen de catwalk over. Waar tijdens de grote fashion shows de gezichten frontrow strak gespannen staan, keek het publiek tijdens deze eerste kidsfashionshow -gevuld met Engelse celebrities en mode designers- opgetogen en liefdevol toe. Ook wij zaten écht te genieten….

Na de show spraken wij met Olcay Gulsen, ambassadrice van de London Kidsfashionweek. Ook zij was super enthousiast! Haar Supertrash Girls collectie voor stoere fashionista’s van 6 tot 16 jaar heeft inmiddels een vaste plek in de wereld van kidsfashion veroverd. De girlslijn is geïnspireerd op de volwassen collectie, want Olcay gelooft dat jonge meiden niets liever willen dan kleding en accessoires die eruit zien alsof ze van oudere fashionmeiden zijn. Sommige moeders vinden deze stijl ietswat te volwassen voor een kind, maar Olcay vindt dat mensen fashion daarin niet te serieus moeten nemen. Olcay vertelde ons dat ze als 6 jarig meisje niets liever wilde dan knalroze pumps met een hak en ze signaleert dat meisjes van nu diezelfde behoeften hebben. Ze wil met haar Supertrash girls collectie een wereldje creëren waarin jonge meiden hun dromen kunnen najagen en hun eigen stijltje kunnen  ontwikkelen. Ze gaf ons nog een primeur! De Supertrash Girls collectie wordt binnenkort uitgebreid met een lifestyle collectie!!
Hier een impressie van de show! We beloven snel nog veel meer foto’s, waarin we de collecties en trends verder gaan toelichten….

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek

Global Kidsfashionweek