LONDON KIDSFASHION WEEK DEEL1

Na een geweldige bloggers lunch op zondag, pakten we maandag al vroeg in de ochtend het vliegtuig naar Londen. De allereerste Kidsfashion week stond op het programma. Dit keer geen volwassen modellen op de catwalk in Freemason Hall, maar echte mini models. En omdat Londen zo’n geweldige stad is, gebruikten we de maandag vooral om lekker veel inspiratie op te doen, te shoppen en het e.e.a voor dinsdag voor te bereiden. Naast de geweldige kidsfashionshow, stonden er namelijk verschillende afspraken én een interview met Olcay Gulsen op het programma…..

Frederieke WieberdinkDe underground brengt je in Londen overal naartoe 😉

Attendant is van een openbare toilet omgebouwd tot een superhip en schattig lunch tentje. We hadden daar een afspraak met Victoria, nee niet Beckham 😉 De pr en marketingmanager van o.a. Little Marc Jacobs en Billieblush.  Dat laatste merk vond ik de grote verrassing van de Kleine Fabriek en ik verwacht dat we het komende jaar veel meer gaan horen van Billieblush.

koffie attendantOok in Engeland smaakt de verkeerde verkeerd me goed!

kindermodeblog crewWachten op onze afspraak, fotomomentje 🙂

mini rodini by selfridgesNa onze superleuke afspraak werden we door Victoria en haar collega meegenomen naar Selfridges. Wat een geweldige winkel, wow! Ik zou er graag eens een hele dag willen ronddwalen. Helaas moesten we opschieten, dus hebben we alleen een snelle blik op de kinderafdeling geworpen. En wat spotte ik daar? Mini Rodini, één van mijn favoriete merken…. 😉

kidsclothes selfridges

kidsclothes selfridges

kidsclothes selfridges

little marc jacobsEn uiteraard namen we ook nog snel een kijkje bij Little Marc Jacobs. De collectie was al aardig uitgedund!

scotch r'belleDit leren giletje van Scotch R’Belle is toch geweldig?!  Scotch & Soda is ook hier in Engeland razend populair….

scotch r'belleTsjaa, deze kennen jullie wel. In Nederland al bijna overal uitverkocht….

Global kidsfashion weekTijd om de uitnodiging uit de tas te toveren, op naar Global London Kidsfashionweek!

kidsfashion motherMaar eerst nog even wat fashionkids en Engelse celebrities spotten.

fashionkidsWow! Wat een stoere fashionista!

frederieke wieberdinkWe zijn natuurlijk niet naar Londen gekomen om te laat te komen. Na wat ren en vliegwerk ruim optijd aanwezig voor de fashion show 😉

olcay gulsen supertrashOok Olcay en haar team van Supertrash waren mooi optijd….

fashionkidsDeze Engelse kids zaten ook klaar voor de show….

fashionkidsMini fashionista’s front row. Wat een heerlijk gezicht!

global kidsfashionweekMuziek en spots aan. De show is begonnen. Yes!

global kidsfashionweekSnel meer foto’s van de catwalk. Wij gaan eerst even een nachtje slapen….