PEPPE IN GAP


Door: Carola

Voor zijn eerste verjaardag heeft Peppe een geweldig shirtje gekregen van een vriendin van mij. Van GAP… Ik kende de GAP alleen van toen ik in Amerika was en daar de keten zag. Dat je het ook kunt bestellen via internet, daar had ik nog geen weet van. Tot ze met dit leuke cadeautje aan kwam zetten. Het was nog een maatje te groot, maar vandaag kon hij het dan eindelijk aan. Voor dit weer perfect, het heeft nog een lange mouw. Doordat de mouwen een andere kleur hebben is het een heel stoer t-shirt en een leuk printje.

Ik werd erg nieuwsgierig naar de GAP. Veel dingen zijn voor Peppe vaak te breed van Amerikaanse merken. Heel jammer, want je hebt zoveel leuks….  Maar dit shirtje van de GAP zat verrassend goed en staat erg leuk. Ik heb gelijk wat andere spullen bij de GAP besteld die hij hopelijk in de zomer aan kan ( je weet het nooit met de maten, Peppe groeit nu echt heel hard! ). Ik vind het erg op de Zara lijken qua stijltje, maar GAP is iets degelijker en af en toe iets meer ‘kak’….. Hoewel Peppe verre van dat is kon ik toch een aantal stoere shirt voor hem eruit halen. Peppe draagt veel blauw en grijs ( een echte knul, staat altijd goed en makkelijk te combineren ) daardoor wilde ik juist wat kleur in zijn kast brengen. Het groene t-shirtje van Name-it uit mijn vorige blog heeft hij ook met veel plezier aan en ik krijg altijd veel complimentjes over zijn outfit als ik er weer een kleurtje doorheen gooi. Dus dit keer werd het geen saai blauw of grijs, maar wit, rood, geel en veel gekke prints. Peppe is namelijk een echte clown en heeft een guitig koppie dus een gekke print kan hij zeker wel hebben. Ik kleed hem vaak wat stoerder… Hij vond zichzelf ook wel erg stoer vandaag want het klimmen en klauteren begon al vroeg vandaag. Eerst bed, toen trap en bank en stoelen. Hij ontdekt alles waar hij op en af kan. Erg leuk om te zien.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?? Ik moet ze nog binnenkrijgen, dus foto’s volgen zeker nog. Het t-shirt wat hij nu aanheeft was het cadeautje voor zijn verjaardag, waar ik erg blij mee ben.

 Bekijk de webshop van GAP

Tshirt Gap kinder mode hip

peppe in gap

gap tshirt kindermode

lange mouw tshirt gap

t-shirt gap grijs/geelt-shirt gap rood/grijstshirt gap hamburger