Peppe z’n eerste schoentjes


Door: Carola

Na maanden van wachten en wachten is dan eindelijk hét moment aangebroken…… Peppe loopt! Ik ben apetrots en ja, ook dolgelukkig dat ik eindelijk de volle schoenenkast in gebruik kan nemen die Peppe in zijn korte leventje al heeft opgebouwd. Nike’s, Adidas, Vans, Native’s, Zara…. You name it en hij heeft ze in de kast staan. Maar eerst nog een keer schoenen shoppen ( wat ik helemaal niet erg vond ) want zijn eerste schoentjes moesten Flex-zooltjes hebben, had ik me laten vertellen in mijn omgeving. Dus hop naar de kinderschoenen winkel en uitzoeken maar. De verkoopster leidde de weg naar zijn maat en de schoenen met Flex-zool.  En wat een tegenvaller was dat…!! Ik kon kiezen uit een aantal schoenen waarbij de meeste al sowieso afvielen. Zijn eerste loop schoenen moesten er natuurlijk wel leuk uitzien. Gelukkig vond ik toch een paar die er leuk uitzagen en een kwartier later stond ik een illusie armer maar een ervaring rijker én met schoentjes buiten. Ik kan nog steeds niet wachten tot Peppe goed genoeg loopt zodat hij elke schoen aankan, maar voor nu stapt hij heerlijk rond op deze schoenen van Bardossa.

Check ook even deze te leuke meisjes schoentjes van Bardossa

bardossa kinderschoenen

bardossa kinderschoenen

bardossa kinderschoenen

 

Shop hier Barbossa kinderschoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

2 Reacties

  • door Tanja Riet-Nickolson
    Posted 19 februari 2013 12:23 0Likes

    Super leuk dit te lezen!!!!! Handig voor als Dean ook gaat lopen..

  • door Ellen Nickolson-Smulders
    Posted 19 februari 2013 18:26 0Likes

    Ja nou dat mannetje stapt ook op deze schoentjes al lekker door. Zijn ook helemaal leuk…

Plaats een reactie