PYJAMAFEEST MET COTTON & BUTTON


Door: Danielle

Oh wat een weer, die sneeuw, die ijzige kou. Wat moeten we er mee. Meteorologisch gezien is het bijna lente, 21 maart, maar waar blijven de narcisjes en zacht fluitende vogeltjes? Zij laten hun kopjes af en toe zien, maar trekken zich dan snel weer terug en verschuilen zich onder de grond of in het warme nest. Het is weer voor de openhaard, lelijke fleecepyjama’s en winter-wear. Neeeeee….  

Vorige week werden we verrast met een heerlijk lentezonnetje en thuis kregen we meteen de kriebels en zin al het lentegoed. En aangezien we al redelijk wat mooie zomerse aankopen hebben geshopt, kregen we zin een minimodeshow. Helaas werd deze abrupt verstoord door een fiks verkoudheidsaanvalletje (niet raar met al die weerswisselingen) dus de korte mouwen werden direct verruild voor Sara Lou’s nieuwe pyjama (lange mouwen, lange broek) met kleine kersenbloesoemprint. Mama had blijkbaar toch nog op wat koufronten gerekend, dus haar zachtzoete Cotton & Button-outfit komt nu wel heel goed van pas.

Sara Lou Cotton&Button
C&B1

Cotton & Button is een Zweeds merk voor nachtkleding, speciaal voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Scandinavische eenvoud gecombineerd met hoge kwaliteit en mooie designs. Alle pyjama’s en nachthemden zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen. Voor mij een absolute musthave!

Sara Lou in Cotton&Button
C&B2

C&B3
Shop de pyjama nu hier met korting.

C&B4

Tags: ,