PEPPE IN IKKS KINDERKLEDING


Door: Carola

Op Kindermodeblog zien we geweldige merken voorbij komen en word ik elke keer weer geïnspireerd door merken waarvan ik nog nooit had gehoord….. Lang leve Kindermodeblog!! De blogs, de foto’s, de webshops en de mooie, nieuwe merken. Ik word er altijd erg blij van en kijk dagelijks naar wat mijn medebloggers op de site hebben gezet en naar welk merk ik nu weer uit moet kijken voor mijn kleine man. Het is altijd leuk om net weer even wat andere webshops en/of merken te kunnen bekijken. En je hebt zoveel leuks voor kinderen!

Ik werk ook bij een leuk kinderkledingmerk, namelijk IKKS. De eerste dag dat ik daar begon voelde ik vooral heel veel hebberigheid in mij naar boven komen. Wat een gave kleding hebben ze voor jongens en meisjes. Toen ik zwanger was en wist dat het een jongen werd ben ik me gaan verdiepen in kleding voor jongens. Iedereen waarschuwde me dat het niet zo makkelijk is om voor een jongen leuke kleding te vinden en dat er zoveel meer keus is voor een meisje…. Maar niets blijkt minder waar!! Ik ben verliefd op jongenskleding…. En bij IKKS hebben ze erg veel voor jongens ( ok het is waar, voor meisjes hebben ze nog meer ). Het begint bij de baby’s. Mooie pakjes voor de newborn en vanaf 3 maanden tot 2 jaar een mooie babycollectie met stoere truitjes, broekjes, jasjes en zelf accessoires voor de kleintjes waarmee je de outfit af kunt maken. Daarna kun je nog jaren verlekkerd kijken en kopen bij de Kids collectie die gaat vanaf 3 – 14 jaar. En daarna komt er zelfs nog een Junior collectie die gaat tot 18 jaar. Genoeg keus denk ik zo….

Peppe zit in de baby collectie met zijn maat 80. Vooral het stoere truitje die uit 2 delen bestaan ( erg makkelijk als het opeens wat warmer wordt ) en de broek met kniestukken staan hem geweldig. Nu met het lopen is het helemaal handig omdat Peppe nog wel eens de neiging heeft om op zijn knieën te vallen als we buiten aan het wandelen zijn omdat hij geen zin meer heeft. De ruitjes blouse staat hem ook erg leuk en hoewel ik zelf niet zo van de kleur rood hou, staat het zo met de stoere spijkerbroek en zijn mooie blonde haren erg schattig.
Ik vind het heerlijk om met kleding bezig te zijn en wat is er nou leuker dan met kleding bezig zijn voor je eigen kind?? Hou Kindermodeblog in de gaten, je raakt zeker weten verslaafd…. 🙂

Volgende week meer….!

ikks shirt

Het truitje bestaat uit 2 losse shirtjes…. Ideaal!! En de broek met kniestukken staat stoer en is vooral erg praktisch 🙂

ikks kindermodeblog shirt en broek trein

ikks shirts peppe kindermodeblog

ikks

Hippe kinderkleding jas en broek

Vind je hem er niet leuk uitzien?
Opzoek naar IKKS of één van die andere geweldige kinderkleding merken?
Bekijk het merkenoverzicht

Tags: ,