LET THE SPRING BEGIN


Door Carola:

Hoewel het voorjaar nog ver te zoeken is, ben ik toch al bezig om de kast van Peppe klaar te maken voor het komende voorjaar….. Te dikke truien gaan er uit en de nieuwe voorjaars t-shirtjes, tops en broekjes gaan netjes op stapeltjes de kast in. Helaas moeten de t-shirts met korte mouw nog ver onderop de stapel blijven, maar t-shirts met lange mouwen kan hij al wel aan. Mocht het nog te koud zijn dan draagt hij er een leuk vest over, maar kom je toch al een beetje in de “voorjaars mood” . Een goede reden dus om achter de computer te kruipen en mijn favoriete sites af te struinen.

Zo stuitte ik tijdens het surfen op dit geweldige shirtje van name it in de kleur groen, mijn favoriete kleur. Voor Peppe had ik nog niet veel in deze kleur, dus hop in het winkelmandje :-)! En wat een leuke collectie heeft name it voor dit voorjaar…. Allemaal leuke kleurtjes, streepjes en printjes. En voor een betaalbare prijs!  Ik ben om en heb meteen een aantal dingen in mijn winkelmandje gesleept. Helaas kan Peppe de helft ervan nog niet aan, maar dit shirtje heb ik wel bovenop de stapel gelegd vanwege de lange mouwen en vandaag gecombineerd met een grijs vest -deze had ik nog even ‘bewaard’- en een spijkerbroek kan hij het makkelijk met deze koude temperaturen al aan.

Het shirtje is gemaakt van heerlijk zacht katoen en sluit mooi aan. Het v-halsje geeft net een speels effect net als de tekst en ook aan details op de mouw is aandacht besteed. En de prijs? € 14,95 Ik vind het hem helemaal leuk staan, wat vinden jullie?

 

Bekijk en bel snel of jouw dichtstbijzijnde NAME IT verkooppunt dit shirtje in de winkel heeft….

 

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Karin Karremans-steen
    Posted 2 maart 2013 16:44 0Likes

    Wat lijkt dit mannetje op zijn moeder.

  • door Annemiek Westerink-Van Kampen
    Posted 2 maart 2013 17:22 0Likes

    Staat hem super! Leuke kleur, leuk op een spijkerbroek.

Plaats een reactie