Door Jerr:

Op de beurs in Parijs zag je naast Scandinavische merken- waar ik de laatste blogs over schreef- ook veel merken uit Azië. Zoals A For Apple uit Hong Kong. Dit merk is van Denise Ho en Jeffrey Chau, twee onwijs aardige mensen. Denise is een bekende fashion stylist in eigen land en weet dus waar ze mee bezig is.

De Aziaten geven ons vaak net iets anders, een tikkeltje meer. Ook A for Apple is zo’n merk, die net wat meer geeft. Geweldig afgewerkt met mooie details. De ontwerpen zijn net ietsje pietsie gedurfter dan de meeste andere merken. Echt wat voor de über hippe ouders en kinderen die de uitdaging aan durven en zich willen onderscheiden van de massa’s. A for Apple is een edgy basic fashion dat wordt gemaakt van eco vriendelijke materialen en biologische katoen. Hier onder een kiekje uit de AW2013 collectie. Mijn toppers zijn de blauw grijze trui en het geel zwarte jasje.

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

aw13 a for apple

 

Helaas is A for Apple nog niet te verkrijgen in de Nederlandse shops. Bekijk op deze pagina waar je A for Apple wel kunt kopen.

Plaats een reactie