Stoer met name it: de biker jacket


Door Jo:

Spijkerjasjes zijn voor de kids onmisbaar en investeer je ook nog eens in een biker model (het zogenaamde motorjasje) dan is je dochter of zoon helemaal fashionable.

Het grote voordeel van een spijkerjasje is dat het in ons nederlandse klimaat snel te dragen is. Helemaal tussen de seizoenen door en mag het hard vriezen ook binnenshuis heel welkom ( Jo bezuinigd op de cv in huize Co).

Faye draagt een stoerrrrrrr biker jacket van name it gemaakt van lichte denim en zips. Helemaal rebel-without-a-case gecombineerd op een boyfriendjeans met stoere wassing (jeans op jeans mag dit seizoen) en wit shirt, maar ook leuk op een lief jurkje in pasteltinten of hotpants in voile stof met maillot en outdoorboots; hoe rock ‘n roll. Het jasje matched met iedere outfit. Zorg er voor dat je het jasje niet te ruim koopt en mooi aansluit.

Investeer in de biker jacket voor de must have van dit seizoen; stylish, stoer en met alles te combineren!

Faye Name It

Faye Name It biker jacket

Detail mouw Faye Name It biker jacket

 

 www.nameit.com

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie