Gespot: Gymp baby


Door: Jo

Ok, ik ben al heel even uit de babykleding, maar bij de Gymp stand op de Kleine Fabriek moest ik even rondsnuffelen. Want oooo wat een mooie a/w 2013-2014 collectie uitgevoerd in mooie draagbare materialen en duurzame kwaliteit.

Alleen de Gymp babykleding is verkrijgbaar in Nederland en daarmee is Gymp een echt babymerk. De collectie is opgesplitst in een basic en een wat meer fashionable lijn. De basic collectie voor de komende winter omvat te schattige manteltjes, snoezige jurkjes en mooie longsleeves in in zachte pastelkleuren als wit, ecru, roze, beige en grijs en streepprints. De tweede lijn is kleurrijker (blauw, rood en grijs) met american invloeden (check het baseball jasje) gecombineerd met ruitjes, seventies bloemetjes print en jogging.

Gymp 2013

Gymp 2013 jongens

Gymp 2013 2014

Gymp 2013 2014 collectie

Gymp roze

Gymp manteltje

Gymp bontjasje

Gymp 2013 2014 a/w

roze manteltje Gymp

Gymp baseball

fashion Gymp

Jurkje Gymp

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

Plaats een reactie