Gespot: Silvian Heach Kids


Ik moet hoognodig eens naar Italië! Iedere keer als ik met dat land -om wat voor een reden dan ook- in aanraking kom krijg ik helemaal de kriebels! Op de Kleine Fabriek spotte ik het merk Silvian Heach Kids. Ik kende de kinderkleding van dit merk nog helemaal niet. Bij het zien van de collectie van Silvian Heach Kids werd mijn interesse direct gewekt. Sommige items zijn een tikkie volwassen, maar ‘t is maar net welke twist je daaraan geeft. Lekker combineren dus! Mijn hartje gaat sneller kloppen van Silvian Heach, dus ik ben enthousiast! Ik hoop dat we van dit merk nog veel meer gaan horen en zien in Nederland. Nog even ter info, dit merk is midden/ hoog segment en bestaat uit een baby, kids en tiener lijn. En de collectie is nogal breed, 900 stuks heb ik me laten vertellen. Get inspired!

sylvian heach kids

Sylvian Kids

Sylvian Kids

silvian heach voor kinderen

silvian heach voor kinderen

silvian heach kids

silvian heach kids

silvian heach kids

silvian heach kids

Meer zien? —–> Sylvian Heach Kids

Tags: , , ,

Plaats een reactie