Gespot op Kleine Fabriek: Miskiwawa


Door Jerr:

Kijk daarvoor wilde ik vooral naar De Kleine Fabriek! Nieuwe merken spotten!!! Althans voor Kindermodeblog is dit merk erg nieuw. Het merk dat ik er spotte heet, roffel roffel..Miskiwawa! Het klinkt erg Russisch maar dat is het niet. Zoals vele mooie merken komt ook Miskiwawa, uit Spanje!

Daar liep ik dan door de press room, allerlei folders te bekijken. Mijn ogen vielen al snel op een schattig foldertje van Miskiwawa. Op de voorkant stond een schattig pakje met leuke accessoires. Ik besloot deze stand even op te zoeken. Daar aangekomen waren alle mensen van Miskiwawa Spaans. Mijn Spaans is helaas niet zo goed dus met gebaren en gebrekkig Engels vertelde ik over Kindermodeblog. Direct waren ze enthousiast! Ik kreeg cd’s met de nieuwe collectie mee, waar ik later thuis erg blij van werd. Jup, dit was een typisch Juul merk.

Dat Typische Spaanse zie je er wel in terug. De collectie is heel schattig, haast brocant en verkrijgbaar in hele mooie kleuren! De collectie bestaat alleen uit gebreide/gehaakte items van het super zachte en draagbare wol van Alpaca’s !!  Miskiwawa is er in de Newborn collectie,Baby collectie- White winter en Sweet Girls- en de Mini Collectie -Winter Postcard en Only for Boys-
Neem hieronder een kijkje in de nieuwe collectie van Miskiwawa AW 2013!

sand vestje Miskiwawasand boxpak Miskiwawa

roze mutsje Miskiwawa

pakje roze Miskiwawa

mutsje Miskiwawa

jurkje Miskiwawa

vest Miskiwawa

wantjes Miskiwawa

pak Miskiwawa

donker boxpak

blauw vest Miskiwawa

Ga naar de site van MISKIWAWA

Tags: , ,

Plaats een reactie