Nikon fotowedstrijd WIN: D3100


Wat een goed begin van 2013! Vandaag is de nieuwe fotowedstrijd in samenwerking met Nikon live gegaan!  Na het succes van vorig jaar -toen werden er ruim 450 foto’s ingezonden- doen we het dit jaar nog eens dunnetjes over! Kindermode en fotografie zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en daarom is Kindermodeblog ook zo blij met deze samenwerking en leuke fotowedstrijd. En ik denk dat iedereen wel leuke fashionable foto’s heeft van het kleine grut wat thuis rondscharrelt. Of het grotere grut natuurlijk 😉 Doe dus mee en maak kans op een supergave camera; de Nikon D3100!

Het thema van de wedstrijd is: I AM YOUNG AND TRENDY
Nikon en Kindermodeblog zijn op zoek naar trendy kinderfoto’s. Ga aan de slag en doe mee met fashionable kiekjes waar je trots op bent. Tot en met 3 februari kun je een foto uploaden en maak je kans op een D3100.

De fotowedstrijd zal verlopen via de I AM NIKON FACEBOOKPAGINA Je kunt daar heel gemakkelijk je foto uploaden via het wintapje. De actie loopt tot en met 3 februari en de gelukkige winnaar zal op 28 februari bekend worden gemaakt. Heel veel succes!!


Nikon D3100

Tags: , , ,

Plaats een reactie