Stoere Kerstoutfit van Sara Lou


Door: Daniëlle

Allereerst wens ik iedereen een zalig Kerstfeest. Voor de meesten een heerlijk samenzijn met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje, waarbij alle hoogte- en dieptepunten van dit jaar nog eens kort voorbij komen. Een tijd van bezinning, maar ook een tijd van vooruit kijken en je laten inspireren door alle mooie dingen in het leven, ook op het gebied van kidsfashion.

Je zou zeggen dat dit een fantastisch ontspannen tijd is zonder stress-momenten. Maar nee hoor, mijn agenda staat al weken vol gepland met afspraken en ik heb maar één weekje kerstvakantie. Tussen alle afspraken door wordt er ook nog eens flink geshopt, want wat doen we aan met Kerst? Er is zoals elk jaar weer genoeg aan ‘kerstmarketing’ gedaan, want op iedere hoek van de straat worden grote hoeveelheden kerstartikelen aangeprezen; glitterjurkjes, vestjes met pailletten, strikjes, rokjes, glitterhaarbandjes en lakschoenen. Allemaal voor onze kleintjes. Maar waarom zouden we onszelf en vooral onze kids tijdens deze dagen in een niet lekker zittend, te kort, te strak, te oncomfortabel outfitje proppen? Strak in pak en sjiek de friemel aan de kersttafel is voor niemand leuk en al helemaal niet voor de allerkleinsten onder ons.

Gelukkig kom ik zelf niet uit een gezin dat mij verplicht stelde om tijdens de kerstdagen urenlang aan tafel te (blijven) zitten en sjiek te dineren. Wij mochten ons subtiel opgedirkt vermaken in de gangen van het restaurant waar alle kinderen bijeen kwamen om te spelen met de plaatselijke Kerstman die speciaal was ingehuurd. Ik vond het toen al sneu om te zien dat de meeste kinderen zich dan snel ontdeden van de smokingjasjes, gilets, strikjes, knellende glitterschoentjes en broches. Ik kwam er redelijk goed vanaf met een feestelijk stoer outfitje, inclusief een fluwelen diadeem 😉

Daarom wil ik Sara Lou dit jaar ook een relaxte en huiselijke Kerst bezorgen. Uiteindelijk ben ik gevallen voor een stoer maar fashionable donkerblauw jasje voor de verplichte visites.  En voor thuis een heerlijk grof gebreid vest van Kidscase met daaronder een wit bloesje met kleine gouden sterretjes van Zara, haar rode kerst-skinny en dit alles opgepimpt met een zelfgemaakte houten kralenketting. Ik kijk uit naar een warme winterse Kerst samen met mijn gezin, lekker thuis op de bank, quality time en filmpjes kijken.

Fijne Kerstdagen!

Zalig Kerstfeest

Kerstfeest voor Sara Lou

Kerstfeest met Sara Lou 

Chillen op de bank met Kerst

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie