Fiene gaat fashionable slapen


Door: Marjolein

Wat draagt jouw kindje in bed? Zal vast iets zachts en warms zijn met dit gure weer. Hier staan pyjama’s niet echt hoog op het prioriteitenlijstje. Oké, ik vind het natuurlijk te schattig om mijn gebadderde meisjes in een lief pyjamaatje rond te zien scharrelen, maar ik besteed mijn geld liever aan ‘dag’ kleding.

Toch heb ik vorige week voor Fiene een te coole pyjama gekocht van Piu et Nau, het Spaanse merk waar ik al eerder over blogde. Ik was namelijk bij de ‘VIP’-sale van Pequenito.nl, een webshop waar ze o.a. dit mooie merk verkopen. Stel je voor: rekken vol leuke baby- en kinderkleding, één avond waarop alles tegen hoge kortingen wordt verkocht en een ruimte vol moeders en zwangeren. Ik denk dat je je kunt voorstellen hoe het er aan toeging die avond: ‘hebbe, hebbe, hebbe’! De Drie Dwaze Dagen waren er niks bij!

En natúurlijk heb ik weer eens meer uitgegeven dat ik me had voorgenomen. Het is allemaal ook zo verleidelijk. Neem bijvoorbeeld dit pyjamaatje met harembroekje. Een dotje toch? Zo zie je maar, je kunt er dus ook fashionable in bed uitzien…

Tags: , ,

Plaats een reactie