GELUKSMOMENTJE IN UTRECHT

Zaterdag fietste ik aan het einde van de middag samen met Doutzen nog even snel naar de stad om een nieuwe winterjas te scoren. Haar rits had het namelijk begeven dus er moest met spoed een nieuwe komen. Eéntje die wel tegen een plens water kan, want haar bontjasje is perfect voor de droge dagen. Bij gebrek aan tijd moesten we snel woord bij daad voegen. Hoewel mijn oog in de verte viel op de nieuwe Zara – die verdacht veel open leek te zijn-  dook ik volgens plan in het hoofd eerst de bomvolle Bijenkorf in. Daar vond ik helaas niet wat ik zocht. Ik zou trouwens met alle liefde de kinderafdeling van de Bijenkorf eens onder handen willen nemen 😉

Op naar de nieuwe Zara, schuin aan de overkant. Slechts twee minuutjes lopen. Maar deze twee minuutjes leken er wel twintig. En de vijftig meters leken er wel honderd. Zou het, zou het, zou het? Is ie open…..en hebben we EIN-DE-LIJK een kinder Zara in Utrecht?? JAAAAAAA! Hij is open! Een groot #geluksmoment.  En jaaaa! Er is een kinderafdeling. Groot #geluksmoment. En er is een roltrap!! Doutzen’s #geluksmoment.

Vanaf toen ging het snel, i.v.m tijdgebrek. En nog geen 5 minuten later liepen we -Doutzen in haar nieuwe winterjas- naar buiten. Zij met een smile van oor tot oor, want ze hebben een roltrap en dat riempje van haar nieuwe jas is zó het einde. Ik met een smile van oor tot oor, want ze hebben een hele grote kinderafdeling bij de nieuwe Zara. Groot #geluksmoment.

Kom je snel een keertje shoppen in Utrecht?

Doutzen in Zara winterjas

Tags: , ,

Plaats een reactie