SUPERLEUKE BROEKJES ZARA


Gister ging ik erop uit om te shoppen voor Oliver want dat kleine kereltje van mij groeit als kool! Hij schiet letterlijk uit al z’n leuke kleertjes, dus ik heb dit weekend al het e.e.a op Ruiljekleertjes gezet en gisteren ben ik dus lekker met hem gaan winkelen in Den Haag! Ik was daar al maanden niet meer geweest en het blijft zo’n heerlijke stad om te zijn –én om te shoppen-.  Uiteraard ging ik ook even bij de Zara naar binnen en whoei, wat een ruime en overzichtelijke kinderafdeling! Ik scoorde er veel leuke dingetjes waaronder dit broekje met pijltjes, helemaal leuk. Ik had geluk want ik had de laatste kleine maat van dit broekje, de andere varianten waren allemaal al weg. Gelukkig is er dan nog altijd Zara online, je redder in nood 😉 En deze leuke broekjes moest ik natuurlijk even met je delen! Welke vind jij het leukst?

Klik hier om deze broekjes te shoppen

5584505828_1_1_1 (2)

5584500812_1_1_1 (1)

6761501424_1_1_1 (1)
Klik hier naar Zara Kids te gaan

 

Wat vind jij van deze broekjes?

Tags: ,

0 Reacties

  • door Jessica
    Posted 21 februari 2014 23:18 0Likes

    Gaaf! Ik heb t cactus broekje ook voor mn zoontje gehaald, hij past r nog nét in!

Plaats een reactie