Mooi rood is niet lelijk


Ik ben echt dol op knalrood in een outfit! Ik zeg dan ook met alle liefde; mooi rood is niet lelijk. Uiteraard hanteer ik wel een aantal regels als het om ‘t combineren van rood gaat. Gelukkig worden deze regels met het verstrijken van de tijd zo nu en dan door mij gewijzigd. Lang leve de mode! Op dit moment is mijn regel; niet meer dan één rood item in een outfit en het liefst gecombineerd met black denim, wit/ gebroken wit of grijze items. Ik vind een paar knalrode kinderschoenen dan ook helemaal leuk! Ook voor mijzelf trouwens. We hebben allebei al een paar knalrode lage All stars versleten maar zouden graag nog een nieuw paar rood in de kast zetten. Op onze wishlist van 2013 staan al rode New Balance sneakers…..kidsfashion roodDoutzen all starsrode moon boots
www.spartoo.nl

Tags: ,

Plaats een reactie