Warme wintervoetjes


Door: Daan

Het is de laatste dagen echt heeeeeel koud! De elektrische openhaard staat volle bak open en de Facebook-pagina’s van mijn vrienden stromen over met foto’s van kinderen in skibroeken en snowboots spelend in de sneeuw. Voor het verzamelen van al dit winters spul worden hippe webwinkels binnenstebuiten gekeerd. Er is genoeg knitwear-aanbod om benen en armen warm te houden, maar wat doen we onze kiddo’s thuis en op het kinderdagverblijf aan de voeten?

Warme voetjes zijn tenslotte een must en met de Kerstdagen in aantocht zoek ik stad en land af naar fijne slofjes die zowel fijn zitten, een fatsoenlijke antislip zool hebben als er modieus uitzien. Als ik deze aspecten moet combineren kom ik al snel uit bij één van mijn favo’s Collegien. Dit merk en deze te gekke webshop heeft té schattige maar ook stoere slofjes en kousen. Noorse prints, geisha’s, matroesjkas, stippen en strepen. Voor ieder wat wils. Het leuke is dat je ze kunt kopen voor jong en oud, lekker uniseks op de bank met je kind of zingend bij de kerstboom. Je begrijpt het al, mijn cadeaus voor Kerst zijn al binnen!

Slofjes voor je kids

Slofjes Noorse print

Slofjes Zebra print

Slofjes Panter print

Slofjes Collegien

Ben je benieuwd? Hierbij wat inspiratie voor kekke slofjes én super hip (Kerst) schoeisel, ook voor als cadeautje onder de kerstboom.

Shop ze!

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie