TIP: SLOFJES BUCIKA


Ben jij al tijden op zoek naar een paar leuke, praktische en betaalbare leren slofjes voor je kindje? Zoek niet verder, kijk snel op Bucika.nl

Bucika is een nieuwe webshop gespecialiseerd in leren baby slofjes van geboorte tot 5 jaar. Bucika heeft een super leuke assortiment van eigenmerk slofjes voor prinsesjes, stoere mannetjes en voetbalfans. (Toekomstige) mama’s worden ook niet vergeten, er is een speciale mamahoek waar je leuke armbandjes en zwangerschapsbelletjes kunt vinden.

En wat de prijs betreft…… Wie zegt dat de kwaliteit duur hoeft te zijn? Voor € 14,99 heb je al een paar prachtige slofjes!

De slofjes van Bucika zijn gemaakt van zacht leer en hebben een antislip suède zool. Dankzij elastiekbandje rond de enkels blijven de slofjes goed zitten en kunnen niet makkelijk door het kindje uitgedaan kunnen worden. Geen verloren sokjes en/of slofjes meer!

Antislip suéde zool zorgt ervoor dat je kindje niet uitglijdt en veilig zijn of haar eerste stapjes kan zetten of rondrennen als die al ouder is. Alle Bucika slofjes worden verpakt in een mooie organza tasje, leuk om cadeau te geven en te ontvangen.

Voetbalfans opgelet: in de maand november heeft Bucika een geweldige aanbieding: Bij aankoop van een paar Landenslofjes (€19,84) krijg je het tweede paar helemaal gratis! Landenslofjes zijn slofjes met de vlaggen van 11 verschillende landen. Voor Nederland zijn er twee modellen: oranje met een voetbal in de kleuren van de Nederlandse vlag en oranje met een leeuw erop. Welke kies jij?

Klik hier om naar Bucika te gaan

Bucika jongens slofjes wit achtergrond

Bucika meisjes slofjes wit achtergrond

Bucika landenslofjes wit achtergrond

Klik hier om deze Bucika slofjes te shoppen

Welke slofjes vinden jullie het leukst?

Tags: