Favourite Things = Webshop van de week


Een nieuwe webshop van de week staat voor je klaar! Dit keer stellen we je heel graag voor aan de nieuwe webshop Favourite Things. Geloof mij maar, vrolijk word je zeker tijdens een bezoek aan deze webshop. Veel kleur, gezellige pints en ander hebbeding spul waar je jezelf of iemand anders heel blij mee kunt maken.
Voor de kleding kun je onder andere shoppen tussen bekende merken als Smafolk, L’Asticot, AlbaBaby en Ej Sikke Lej. Wij vinden de kerstromper van Smafolk dé musthave voor je baby! Hoe leuk als je baby boy of girl -combineer ‘m dan met knalroze slofjes– in deze vrolijke romper de kerstdagen doorbrengt? Ga lekker shoppen bij Favourite Things waar ze alles gratis voor je inpakken. Lekker handig bizzy moms, zo richting de kerst….

kerst romperUilen shirt rozeromper met uilensmafolk_suit_racing_carsTuinpak favourite things

Shoppen bij Favourite Things? —–> www.favouritethings.nl 

Tags: , , ,

Plaats een reactie