Olivia in military jacket GAP


Door Jo:

Zoals beloofd in mijn vorige blog; Olivia in feestelijke military jacket van GAP. Leuk op een print legging (dit sterrenexemplaar is van de Hema; tip!) en tule rok (deze roze is de eigen keuze van onze ‘ik-ben-2-dus-ik-zeg-op-alles-NEE-en-kan-alles-zelf-al’ DIVA), joggjeans of feestelijke laagjesjurk met stoere outdoorboots.

Ik vind ‘m hotter dan hot en jij?

feestjasje GAP

GAP blazer

wit fluwelen blazer GAP feestcollectie

GAP military jacket

GAP military vest

sterrenlegging HEMA

GAP feestoutfit

Tags: , , , , ,

1 Reactie

  • door Siem
    Posted 26 november 2012 19:29 0Likes

    Ik vind hem echt heel leuk! Mijn dochter heeft de blauwe versie die ik ook combineer met een tutu rokje maar dan in het goud ( kerst outfit voor school)

Plaats een reactie