Winnen voor in de zak: Relaunch


Relaunch is één van onze favoriete kinderkleding merken. We hebben er al zo vaak over geblogd en dat zullen we ook blijven doen. De shirtjes zijn funny en leuk te combineren, maar niet geheel onbelangrijk, de shirtjes van Relaunch blijven goed! Ook nadat je ze 1000x gewassen hebt. Ik ben dé Relaunch ervarings deskundige met een dochter die zo ongeveer in Relaunch woont. Ik wil natuurlijk dat elk kindje Relaunch in de kast heeft! Sinterklaas is het he-le-maal met me eens en daarom geeft Kindermodeblog 5 shirtjes weg voor in de zak. Like ons snel op Facebook en deel de actie onder je vrienden. Op maandag 26 november maken wij 5 winnaars bekend!

Winnen Relaunch[button color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” size=”medium” src=”http://www.facebook.com/kindermodeblog.nl”]Facebook[/button]

 

Een shirtje van RELAUNCH is gewonnen door:
1. Gitt Smans
2. Judith Linthorst
3. Nathalie Bosman
4. Vanessa Dries
5. Linda Ringelberg van Rhijn

Van harte gefeliciteerd! Mail je maat, jongetje OF meisje en je adres vóór 5 december naar win@kindermodeblog.nl

Tags: ,

0 Reacties

  • door Von Luca
    Posted 20 november 2012 10:59 0Likes

    Wow, wat een super leuke Sinterklaasactie, hier thuis zijn we helemaal gek op Donald Duck, zou ik heel gaaf vinden voor mijn jongste zoontje, maar ook die mickey is hartstikke leuk! toppie:) Like en share op facebook en jeb de actie hier ook gelijk even gedeeld met mijn vrienden op twitter, nu duimpies draaien, haha! liefs, Von

Plaats een reactie