Kyan maakt de blits in Zara


Door: Anouk

Sinds kort gaat Kyan naar peutergym. Daar kan hij naar hartenlust klimmen, klauteren en rennen. En hopelijk blijft mijn huis dan voortaan bespaart, want Kyan gebruikt werkelijk alles als klimrek! Een echte stuiterbal met oneindig veel energie.

Mijn kleine man moet natuurlijk wel lekker kunnen bewegen tijdens de peutergym, maar het oog wil ook wat. Ik liep bij Zara tegen deze coole joggingbroek aan, een groengrijze harembroek met buidelzak …een echte musthave!
De buidel geeft de broek natuurlijk een extra coole look. Hopelijk blijft hij daarmee niet achter het klimrek hangen 😉

Omdat ik het idee heb dat een kleur ergens in moet terugkomen heb ik de broek gecombineerd met een shirt van We, stoere Adidas sneakers en een trainingsjack van Moodstreet. Ik werk nooit met setjes, maar koop de meeste kleren los en probeer er toch elke keer een leuke en andere combinatie van te maken. Go Kyan!
Kyan peutergymOutfit peutergym
Koop jij kleding los of juist in setjes?
Laat je reactie achter onder deze blog!
Tags: ,

1 Reactie

Plaats een reactie