Coaters kinderjassen zijn de bom


Dieren prints? Zeer geliefd. Bij jong en oud. Dieren velletjes? Ingeburgerd. Bij jong en oud. Sóms tot over de top. Maar de nieuwste kindermodetrend gaat nog nét een stapje verder. Met de nadruk op kindermode trend. Soms kom ik namelijk iets tegen waar mijn mond van open valt. Let wel! Van enthousiasme. Eerder deze week spotte ik haaien booties -ook door jullie zeer geliefd- maar nu? Laat ik er niet omheen draaien, ik heb het over de Coaters jassen. Oehlala. Die zijn gaaf!
De coaters zijn ontworpen in Texas, door een designer die geïnspireerd raakte -hoe kan het ook anders-  door haar eigen zoon. De kinderjassen zijn handgemaakt van een vilten stof, vintage knopen voor de ogen en bij sommige stijlen zachte wol.
Maar een Nederlandse mama die haar coater in Texas had besteld, merkte dat haar dochter hier in Nederland, zoveel complimentjes en zóveel leuke reacties kreeg op de jas, dat ze besloot de Coaters naar Nederland te halen. Goed gedaan moeders! Dat kleine kinderen deze jassen helemaal geweldig vinden, hoef ik verder niet uit te leggen. Maar ik vind ze dus ook de bom!

Here you go Coaters!

Ga naar de webshop van Coaters

Leopard_coaters Lion coaterLion CoatersLittle Fox coatersFox jas coatersCoaters jassenHanging Dino_coatersWebshop Coaters

Tags: ,

0 Reacties

Plaats een reactie