Gespot: Anïve for the Minors


Door Sanne:

Net als ik denk dat ik alle Zweedse merken nu wel heb gehad, stuit ik weer op een geweldig merk uit dit land. Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar?!
Eigenlijk hoeft het voor mij niet zo bont. Geef mij maar een simpele sweater met alleen een appel erop. Een dier. Of in dit geval een simpele wolk met wat regendruppeltjes. Eigenlijk is het te gek voor woorden, maar ik word echt helemaal wild van dit soort prints. Naast dit soort prints maakt dit merk gebruik van hartjes, stipjes, retro en (meestal) basic kleuren. Let me introduce you…. Anïve for the Minors.

De collectie is nog niet groot maar wat het merk te bieden heeft, is niet niks! Prijstechnisch gezien, kan je het vergelijken met Mini Rodini en Bobo Choses. Niet goedkoop, maar mocht je je aan Anïve for the Minors vergrijpen, heb je ook echt een uniek stuk te pakken.
Anive for the Minors

Anive for the Minors1

Anive for the Minors2

 

Anive for the Minors3

FRONT-ANIVE

 

Bekijk de webshop Anïve for the Minors

Tags: , ,

Plaats een reactie