Jo en co in LaDress


Door: Jo

Goede smaak is niet te koop. Een cliché, maar o zo waar. Je hebt geen dure items nodig om er smashing uit te zien. Voor mij begint een outfit bij het gebruik van goede basic items. Onder goed versta ik een mooie pasvorm, niet seizoens- of trendgebonden en kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor mijzelf shop ik die al sinds jaar en dag bij LaDress, een Nederlands merk van Simone van Trojen verkrijgbaar via een onlineshop met een scala aan kwaliteitsbasics zoals jurkjes, tops, broeken en onderjurkjes. Ik, als diehard fan, kan hier mijn modehart ophalen! Niet goedkoop, maar de omloopsnelheid in mijn kast is veel lager dan die van de kids (aldus het excuus waar ik zelf in geloof). Ieder seizoen koop ik een paar high fashion items bijvoorbeeld bij de Zara die ik mix met mijn tijdloze items (die ik gerust jarenlang draag) van LaDress.

Een poosje geleden lanceerde LaDress  het tuniekje/jurkje Lise, de eerste  little LaDress  geïnspireerd op de LaDress Chloë voor hippe mama’s, die ondergetekende natuurlijk ook in haar kast heeft hangen. Lise is een typische LaDress basic: vanwege het model kan je haar eenvoudig en op talloze manieren combineren op een casual, chique of stoere manier. Faye droeg dit tuniekje stoer op een zwarte skinny jeans met grofgebreide beenwarmers en motorboots. Inmiddels is Lise doorgeschoven naar Jade die het draagt als tuniekje gecombineerd met een tijgerlegging en cowboylaarsjes of chic met blote benen en ballerina’s. Koop dit jurkje niet te groot en draag het pittig kort.

Lise heeft al tientallen keren een wasbeurt ondergaan en ziet er nog steeds uit als nieuw door het gebruik van hoogwaardige materialen als bamboe viscose, katoen en elastaan. Ik weet zeker -onvoorziene scheurpartijen daargelaten- dat dit jurkje ook op de stapel ‘bewaren’ voor Olivia gaat belanden.

Sinds kort is dit te gekke jurkje ook verkrijgbaar in de kleur paars en deze staat al op onze wishlist, want het is echt een onmisbaar item in de kast voor je mini me. Stiekem hoop ik op nog meer kleuren en uitbreiding van de collectie voor de kleine meisjes met smaak!

Een heuse LaDress voor mijn meisjes dus. En mochten ze net zo verslaafd raken als hun moeder: een hele collectie xs hangt al klaar…

La dress

La dress-meisjelise_purple_Little_LaDress-Stillladress

Plaats een reactie